У це несилаповірити, але Брайан Остін Грін, чоловік однієї з найсексуальніших актрис Голлівуду Меган Фокс, взагалі не хотів з нею зустрічатися. Виявляється, це Фокс наполягла на відносинах.

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

33-річна Меган Фокс і 46-річний Брайан Остін Грін разом вже 15 років. Вони почали зустрічатися, коли Меган було всього 18 і вона робила перші кроки в кінобізнесі. Здавалося б - у Меган неможливо не закохатися з першого погляду. Але ні.

Меган Фокс і Брайан Остін Грін

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак Меган зацікавилася партнером і стала шукати зустрічей з ним.

"Вона була дуже молода. Я подумав, що між нами нічого не може бути. Цього не станеться ні за що. Я просто пішов. На щастя, вона була дуже наполегливою, і слава Богу", - заявив Брайан.

На ранній стадії відносин актор продовжував відштовхувати Меган. Тоді вона заявила, що буде шукати інші варіанти для знайомства.

"Думка про це вбила мене. Ось тоді я зрозумів, як маю діяти у цій ситуації. І... Ми разом вже 15 років. Зараз смішно говорити про Меган таке, коли ти настільки знаєш її. Але коли я зустрів її, все це так і було..." - зазначив актор.

Нагадаємо, 50-річна Дженніфер Еністон була помічена на мексиканському пляжі Кабо-Сан-Лукас.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі дуже сильно схудла і фанати всерйоз перейнявся про стан здоров'я свого кумира.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Куриленко в квітчастій сукні затьмарила всіх на світській вечірці.