Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз відпочиває Дубаї, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя в Instagram. На нових фото, які останнім часом показує Потап, фанати помітили, що він сильно схуд і погарнішав.

Так і в цей раз Олексій показав незвичайне фото з відпочинку, на якому фанати знову відзначили його відмінну фізичну форму. На знімку він зображений на пляжній прогулянці, при цьому наряд не ньому зовсім не пляжний – Потап в чорних брюках і білому светрі з забавним малюнком. Він впевнено крокує по стежці, а за його спиною видно гарний океанічний пейзаж і красивий пляж. У підписі до фото Олексій написав: "Arabian Eve". Шанувальники в захваті від нового фото артиста, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.