У США в 103 роки пішла з життя людина-легенда і найстаріший актор Голлівуду Кірк Дуглас. Про це повідомив його син, 75-річний Майкл Дуглас, передає Reuters.

Майкл Дуглас закінчив своє повідомлення словами, які сказав йому в його останній день народження, що любить і пишається бути його сином.

"Для всього світу мій батько був легендою, актором з золотого століття кінематографу, гуманістом, чия відданість ідеям справедливості має бути прикладом для всіх нас", - написав він.

Син відзначив, що його батько прожив хороше життя і залишив після себе фільми, які будуть дивитися і майбутні покоління.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кірк Дуглас народився в 1916 році в Нью-Йорку в родині єврейських емігрантів, а кар'єру розпочав після Другої Світової війни і зовсім скоо його двічі номінували на Оскар.

Кірк Дуглас знявся в понад сотні фільмів, також виступав в якості продюсера. У 1996 році акторові вручили Оскар за 50-річний внесок у кінематограф.

Також його вважають одним з найвідоміших і найуспішніших акторів-чоловіків в історії кінематографа. У тому числі він написав десять романів і мемуарів.

Нагадаємо, улюбленець мільйонів з "Зоряних воєн" пішов з життя.

Як повідомляв Знай. ua, раптово помер знаменитий КВНщик, що сталося з ще зовсім молодим гумористом.

Також Знай. ua писав, чим дихав і як пішов з життя відомий музикант.