У столичному кінотеатрі Сінема сіті відбулась прем’єра фільму "Хижі пташки (та фантастична Харлі Квін)". Першими фільм, знятий за мотивами коміксів DC, побачили Женя Галіч, Яна Клочкова, Ольга Арутюнян, Богдан Юсипчук, Марія Бурмака, Міла Кузнєцова та інші.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Хижі Пташки (та фантастична Харлі Квін)" – заплутана історія, яку Харлі розповідає так, як лише вона могла б розказати.

Коли найпідступніший самозакоханий поганець Готема Роман Сайоніс та його права рука Зас націлюються на молоду дівчину на ім’я Касс, місто перевертається догори дриґом, аби знайти її.

Шляхи Харлі, Мисливиці, Чорної Канарки та Рене Монтойї перетинаються, і цій четвірці не залишається нічого іншого, як об’єднатися для знищення Романа.

Стрічка стартує в кінотеатрах України з 6 лютого.

Нагадаємо, раніше вийшов другий офіційний трейлер української повнометражної спортивної драми "Пульс", в якій поєднані спорт, кохання, урбаністичні пейзажі та драйв під хіт Alyona Alyona.

"Пульс" - це біографічна спортивна драма, заснована на реальній історії української чемпіонки Оксани Ботурчук.

Також повідомлялося, що Marvel "обзаведеться" новим персонажем-трансгендером, якого фанати зможуть оцінити вже зовсім скоро.

Крім того, дізнайтеся топ найочікуваніших фільмів 2020 року, що подарують незабутні миті.