Популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка одружена з відомим продюсером і композитором Костянтином Меладзе, часто радує багатомільйонну армію фанатів яскравими фото і відео у соцмережі Instagram. Цього разу зоряна красуня показала спекотні фото з розкішного відпочинку.

На одному зі знімків артистка відображена в басейні, видно тільки її голову, і вона спиною до камери. Видно, що на ній темний злитий купальник, а волосся зібране в недбалий пучок. На ще одному фото вона також в басейні, але знята здалеку, тут видно купальник і струнку фігуру, яку він підкреслює. На двох фотографіях Віра показує готель, в якому відпочиває – це в Італії. У підписі до публікації Брежнєва написала: "Відкритий теплий басейн 3‑го лютого – немає слів. Мій день задоволень". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати знімок зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.