Прикордонники не пропустили на територію України російських акторів Павла Баршака, Олену Корікову та Ігоря Ліванова. В Державній прикордонній службі України, повідомили, що Баршаку і Корікової заборонено в'їзд в Україну на 10 років, Ліванову - на 3 роки.

На їх сайті повідомили, що 6 лютого в рамках світового туру, російська група артистів з ліричною комедією "Ідеальний свідок" намагалася перетнути кордон України зі сторони Молдови. Прикордонники з'ясували, що двоє акторів незаконно відвідували тимчасово окуповану територію Криму, де брали участь у зйомках фільму. Тому їм відмовили у в'їзді в Україну терміном на 3 роки. Ще двоє росіян з цієї групи не змогли підтвердити мету своєї поїздки в Україну, через що, їх також не пустили. Інші учасники шоу відмовилися їхати і повернулися у Молдову.

Через кілька годин ця ж група акторів з'явилася на іншому пункті пропуску, сподіваючись потрапити на територію нашої країни.

Однак громадяни РФ знову були зупинені під час заходів прикордонного контролю і не пропущені в Україну. На цей раз двоє громадян Росії, які вже мали заборону в'їзду в Україну, своїми діями через умисного невиконання рішення вчинили правопорушення за ст. 203-1 Купап та були притягнуті до відповідальності, отримавши штраф. Крім того, їм продовжено термін заборони до 10 років. Іншим 4 громадянам Росії проставлений заборону в'їзду в Україну строком на 3 роки , - повідомили в прикордонному відомстві

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще



Нагадаємо, Колишньому лідеру групи "Браво" Валерію Сюткіну заборонили в'їзд в Україну


Як повідомляв портал "Знай.uа" народний депутат Володимир Ар'єв попросив СБУ заборонити Сєрову в'їзд до України через виступ у тимчасово окупованому РФ Криму.

Також Знай.uа" писав, що російський співак Микола Басков вперше після похорону батька звернувся до шанувальників.