Популярна українська співачка, суперблондинка Оля Полякова стала гостем програми "Право на владу", де поділилася думку щодо актуальних тем про політичне, соціальне та культурне життя в країні. Відомо, що на ток-шоу у прямому ефірі розмовляли на тему мовного питання, а також чому "між собою ворогують українці".

Про це стало відомо завдяки фрагменту ефіру, який опублікував один з українських телеканалів.

Оля Полякова, фото: Politeka.net
Оля Полякова, фото: Politeka.net

"Питання мови в країні немає, людям все одно. Його качають політики", - сказала Полякова.

Українська співачка поділилася своєю думкою стосовно так званого мовного питання, однак звернула увагу на те, що спочатку в країні необхідно підняти рівень життя. Суперблондинка була незадоволена станом українських доріг, а також рівнем життя людей, які, за її словами, не мають коштів придбати квиток на концерт улюбленого артиста.

"Подивіться на наші дороги! Чому я повинна їхати 300 кілометрів 14 годин? Немає залів або ж вони не опалюються взимку, а влітку в них, як у лазні. Люди хочуть кудись ходити, але не можуть купити квитки. Так підніміть рівень життя, щоб люди могли платити за квитки на концерти. Тоді вже можна говорити про розвиток українського мистецтва та культури. Щоб люди могли тут заробляти", - сказала Оля Полякова.

Нагадаємо, Полякова слідом за Кароль і Брежнєвою розкрила шанувальникам власний секрет краси.

Як повідомляв Знай.uа донька Олі Полякової Маша стрімко "увірвалася" до шоу-бізнесу слідом за мамою і навчить цьому інших.

Знай.uа писав, Ірина Білик з чоловіком і маленьким сином показали, як проводять вихідні, зовсім не по-королівськи.