Відомий український шоумен Володимир Остапчук заявив, що відтепер не сприймає критику в свій бік стосовно свого розлучення із дружиною Оленою Войченко.

На цей раз журналістам вдалося дізнатися, хто ж та сама жінка, яка зруйнувала колись зразкову відому родину. Подейкують, що новою обраницею Остапчука є жінка на ім'я Христина. Їй 33 роки і вона працює нотаріусом, йдеться у "Зоряному шляху".

Володимир Познайомився з Христиною на весіллі в Італії влітку, де Остапчук був ведучим, а дівчина – подружкою нареченої. Про те, що між ними є роман свідчать і фотографії з одних і тих же місць відпочинку в один і той же момент в фотоблогах обох.

Володимир Остапчук, Clutch.ua
Володимир Остапчук, Clutch.ua

Цікаво, що раніше обурена поведінкою Остапчука старша донька Сніжани Єгорової Анастасія в коментарях під постом згадувала дівчину-юриста.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Сумно звичайно це все ... "і піти в нікуди" дуже смішно... Краще свого нотаріуса-юристці сказати, щоб менше хвалилася .. Гидко, коли чоловік так себе веде ... особливо з дітьми", - написала Анастасія.

Скріншот, фото з Інстаграм

Зауважимо, що ще у 2019 році екс-ведучий каналу "Україна" Остапчук заявив, що йде від дружини, з якою виховує двох дітей. А вже пізніше Олена Войченко відверто розповіла у програмі "Зірковий шлях", що вона втомилася від заклопотаного чоловіка, який через роботу не має часу для родини. А також не могла терпіти його численні зради.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.