Сюрпризом четвертого ефіру шоу "Голос країни 10" стала поява на сліпих прослуховуваннях ведучого Володимира Остапчука. Зірка Євробачення вирішив спробувати свої сили у вокальному шоу, адже раніше в танцювальному у нього виграти не вийшло.

"Я не Паваротті, і не Тіна Кароль. Єдина крута річ, яку Остапчук робить, - читає хіп-хоп. І це моя фішка! Сьогодні країна вперше побачить, як Остапчук співає. Цікаво, чи впізнають тренери мій голос і вийде мені хоч одне крісло розгорнути", - розповів сам про себе ведучий.

Підтримати Вову прийшли його вже колишні колеги по "Танцях з зірками" Анна Різатдінова і Саша Прохоров. Аня сказала за лаштунками Каті Осадчій, що Вова - така різностороння особистість, що і співати у нього теж вийде.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Остапчук виконав "Time to Say Goodbye" дуету Lucio Quarantotto & Francesco Sartori, і з перших же секунд пісні зацікавив тренерів.
Перша розгорнула своє червоне крісло Тіна Кароль і відразу ж пішла до Вови.

"Це Остапчук", - вгадав Потап.

Під кінець пісні і інші тренери розгорнули свої крісла.

"Ти хочеш бути учасником?" - спитала Тіна.

"Я тут з невеликою місією. Зараз популярна прожарка, тому ми придумали кілька жартів про наших тренерів", - відповів Вова, після чого зачитав з телефону свої підготовлені жарти.

"Дайте нормального ведучого. Де Горбунов? Пішов звідси", - проводив стусаном під зад Остапчука Потап, викликавши загальний сміх у залі.

"Обожнюю Остапчука, жартує погано, але такий гарний - йому все прощаєш", - додав він.

Вова сказав після Каті Осадчій, що його участь у Голосі була тільки заради прожарки тренерів.

Нагадаємо, раніше Настю Каменських та MONATIK обступили тіні минулого на "Голос країни 10", Потап розгублений: "Ти не казала..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Голос країни 10": юний двійник Насті Каменських захопив серце Потапа

Також "Знай.ua" писав, що "Підняла весь зал, всіх тренерів": тріумфаторка "Голосу країни" вразила глядачів до глибини душі, відео