Відомий композитор Костянтин Меладзе, чоловік Віри Брежнєвої, яка нині часто виступає в Росії, поділився з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставив обкладинку популярного глянцю HELLO! Russia, де головними героями номеру стали його брат Валерій Меладзе, а також троє його дочок: Інга, Соня і Орися. Варто відзначити, що це перша фотосесія чоловіка зі своїми дітьми, адже в минулому його необачні дії призвели до величезного скандалу. Чоловік більше 10 років зраджував своїй дружині Ірині, закрутивши бурхливий роман з екс-солісткою ВІА "Гра" Альбіною Джанабаєвою, в якому вже встигли з'явитися сини Костянтин і Лука.

"Як Валерій Меладзе і три його дочки подорожували по московському метро 💫 Героями нового номера HELLO!, який вийде завтра, 10 лютого, стали Валерій Меладзе і його доньки - 29-річна Інга, 20-річна Соня і 17-річна Орися🥰", - сказано на офіційній сторінці видання. Фолловери не пройшли повз: "Дівчаток погано відфотошопили. Не можу зрозуміти де старша і де молодша", "Без образ, але такі непоказні дівчата.", "Дочки дуже схожі на свою маму", "Навіщо їх так відтфошопили, вони намальовані схоже", "Оце подорож у людей 😂", "з синами коли буде фотосесія?😂🤷🏻‍♀️👍🏻😹😹".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще