Син легендарної моделі Сінді Кроуфорд Преслі Гербер, який вирішив взяти приклад з матері і самому стати моделлю, вельми розчарував своїх фанів татуюванням, яке зробив просто на обличчі. Тепер на правій вилиці 20-річного Преслі є слово MISUNDERSTOOD, що можна перекласти, як "неправильно зрозумілий".

Хлопцеві довелося пояснювати, що це його особистий вибір, який нікого не стосується. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Преслі Гербер, фото: lifestylewnews
Преслі Гербер, фото: lifestylewnews

"Ви не знаєте, що я відчуваю. Не знаєте, що у мене в голові…", - заявив Преслі.

Преслі Гербер, фото: lifestylewnews
Преслі Гербер, фото: lifestylewnews

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І закликав критиків висловити йому все обличчя, а не ховатися в мережі.

"Якби я думав, що це зіпсує моє обличчя або якщо б я цього не хотів, я б цього не зробив. Я думаю, що це досить очевидна річ. Там написано, що я неправильно зрозумілий, тому що так я себе відчуваю все життя… Подивіться на цих клятих хейтерів тут, мені начхати, якщо вам не подобається!", - заявила Преслі в опублікованому ним відео.

Це вже не перше татуювання Гербера. Раніше він зробив тату на шиї, на руці і на пальцях — у тому числі зображення листків коноплі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молоденьку донька Сінді Кроуфорд спалили на побаченні з головним плохишом Голлівуду: справжній бабій.

Як повідомляв Знай.uа донька Сінді Кроуфорд дала фору зірковій мамі: юну красуню засипали компліментами - і є за що.

Знай.uа писав, як Сталлоне побив Гіра заради принцеси Діани: Елтон Джон згадав історію, гідну окремого фільму.