Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала в Мексиці разом з чоловіком Потапом, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно співачка виклала в мережу веселе відео, на якому оголошує масштабний конкурс, головним призом якого стане новенький розкішний BMW.

Як видно, ролик знімався на вулиці, Настя стоїть біля гарного чорного автомобіля, прикрашеного величезним червоним бантом. Співачка радо оголошує конкурс, на ній чорні шкіряні лосини і біла блузка, поверх якої вона накинула стильне пудрове пальто нижче колін, а на ногах масивні білі кроси. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і весь час посмішка. У підписі до відео Каменських ще більш детально описала умови розіграшу, а фанати кинулися обговорювати публікацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.