В реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" глядачі зможуть побачити, як "пацанки" шукають і знаходять нових себе, почути хітовий саундтрек від Jerry Heil, а також переконатися, що абсолютно реально змінити життя на краще в будь-яку мить. У проекті п'ятнадцять хуліганок спробують змінити своє життя за допомогою реаліті.

Нові педагоги
У новому сезоні керуватимуть школою три успішні, розумні й досвідчені блондинки. Директорку Тетяну Мокріді можна сміливо назвати "залізною леді", адже з політикою вона на "ти". У роботі дуже дисциплінована, педантична і справедлива, тому до "пацанок" буде максимально вимоглива. Перший заступник директора Катерина Виноградова проведе найскладніші випробування з учасницями, адже вона сувора й наполеглива. Другу заступницю директора Ірину Зайцеву, яка відповідатиме за жіночність учасниць, "пацанки" прозвали "феєчка".

"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу
"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу

Красень-дворецький
Дивлячись у блакитні очі цього чоловіка, неможливо в нього не закохатися. Перед магнетизмом Олексія Свінторжицького не встояли навіть "пацанки". Дівчата мліли й червоніли у його присутності. А ще вони дали йому смішне прізвисько.

Цікаві випробування
Акцент у новому сезоні буде не на класичне навчання леді, тому "пацанок" рідко можна буде побачити у вечірніх сукнях і на шпильках. Адже в такому вбранні на пагорб не піднімешся, з моста не стрибнеш і важезні камені в яр не скинеш — саме такими будуть кілька психологічних випробувань, які пройдуть дівчата в реаліті. Кожне з них спрямоване на розвиток певних якостей "пацанок", що допоможуть їм протистояти спокусам за межами проекту.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу
"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу

Зворушливі історії
За біографіями "пацанок" можна знімати фільми, адже життя кожної з них – справжня драма. Наприклад, Юлю Чигринець у дитинстві приковували ланцюгом, щоб не заважала дорослим. Від Віки Альохіної рідна мати відмовилася, коли тій було місяць. А Вікторію Кошутіну батько бив і доводив до панічних атак. Від історій дівчат навертаються сльози, а по шкірі біжать мурашки.

Хітовий саундтрек від Jerry Heil
Лише за першу добу після прем'єри саундтрек проекту "Від пацанки до панянки" # еБейбі зібрав майже 150 тисяч прослуховувань. Цей справжній хіт вийшов з-під пера талановитої Jerry Heil. Співачка так перейнялася історіями "пацанок", що написала пісню лише за кілька днів. Слова пісні дуже чітко показують "минуле" життя учасниць проекту.

"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу
"Від пацанки до панянки", фото: пресслужба Нового каналу

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вогонь, агресія і в'язниця: справжній бунт "Від пацанки до панянки" побачив весь світ

Як повідомляв портал "Знай.ua", гроза району і головний біль мами: шоу "Від пацанки до панянки" показало перших учасниць, фото майбутніх леді

Також "Знай.ua" писав, що учасниці "Від пацанки до панянки" потрапили у в'язницю: історія варта "Міцного горішка"