Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила яскравий кадр, презентувавши прем'єру пісні "НеБейбі", яку написала спеціально для нового сезону проекту "Від пацанки до панянки". Так, артистка зізналася, що композиція дуже близька їй самій, адже Яна не раз стикалася в шкільні роки з хейтом, плітками, зрадами та іншими неприємностями.

"Наприкінці літа мені написали з проекту «Від пацанки до панянки» з пропозицією створити саундтрек. Я якраз відпочивала з батьками в Затоці. Це був триденний тайм-аут, щоб звозити рідних на відпочинок, побути з сім’єю і якраз нічого не писати, щоб набратися сил і натхнення. Але чекати натхнення не довелося: пропозиція настільки збентежила мене і зарядила, що я почала писати в той же вечір! Бо це так близько мені. Я виросла в місті і в умовах, де між школами час від часу відбувалися такі культурні заходи як стріли, між уроками тебе могли облити брехнею, як брудом, а потім розносити плітки і шеймити за те, чого не було. Мене багато чого оминуло. Окрім останнього з переліченого. Але мені пощастило з близьким оточенням і з люблячою сім’єю...", - поділилася емоціями зіркова красуня. Фолловери ж залишилися в захваті від новинки, засипавши Яну Шамаеву компліментами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.