Як відомо, знаменита українська співачка Настя Каменських, яка має музикальний псевдонім NK, активно веде власну сторінку в Instagram та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами, іноді досить відвертими.

Так, цього разу знаменитість опублікувала світлину, на якій вона позує в білосніжній прозорій сукні та з нагородами за пісню "Обіцяй".

"Пісня "Обіцяю" назавжди залишиться для мене особливою, адже вона стала моєю обітницею коханому чоловіку. І мені дуже приємно, що вона продовжує збирати нагороди. Дякую національній музичній премії "Українська пісня року" за відзнаку. Безмежно вдячна кожному, хто працював над нею: авторам пісні та аранжировщику", - підписала фотографію співачка.

Скріншот допису

Варто зауважити, що фотографія сподобалася користувачам Instagram, і ті активно ставлять їй вподобайки та стверджують, що вона просто красуня і Потапу дуже пощастило з нею.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.