Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетні кадри, ставши героїнею обкладинки березневого номера популярного глянцю Сosmopolitan. Так, артистка приміряла кілька ніжних образів, вразивши почуттям стилю і жіночністю, а також показавши яскравий бекстейдж зі зйомок.

"А ось так знімалася наша свіжа березнева обкладинка @cosmopolitan_russia 🤩
І цим весняним відео, хочу передати промені любові нашому фотографу @danilgolovkin
Даня, одужуй 🤍", - трепетно підписала відео Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Символ любові і краси!!!😍😍😍", "Дівчина номер 1❤️", "Шикарна❤️", "Наша🔥", "Чудово просто 🔥🔥🔥🔥", "Краса😍♥️", "Шикарні зйомки!!! Віра ви приголомшлива!!! 🔥🔥🔥💖", "Шикарна, просто вогонь🔥🔥🔥", "Як завжди найкраща ❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️💯💯💯💯😘😘😘😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше