В мережі Інтернет обговорюють карикатуру, на якій російський художник-карикатурист Сергій Йолкін обіграв назву фільма-лауреата головного призу кінопремії "Оскар".

Оригінальне зображення художник виклав на своєму каналі в мережі Telegram.

Зовсім нещодавно у США відбулось щорічне вручення нагород за найкращі здобутки у сфері кіноіндустрії. Велику кількість нагород, серед них і за найкращий фільм минулого року, отримав фільм “Паразити” південнокорейського режисера Пона Джун-Хо.

Російський карикатурист створив смішну картинку, на якій двоє псів, які страждають від укусів бліх, коментують рішення комітету і кажуть, що вони б ніколи не дали головний приз фільму з такою назвою.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Картинка зібрала велику кількість лайків та перепостів.

Нагадаємо, що стрічка “Паразити” розповідає історію бідної пригнобленої родини корейців, які отримують шанс покращити своє життя. Спочатку випадково, а потім після ряду махінацій усі члени родини влаштовуються на роботу в одну заможну сім'ю. Розв'язка у фільму трагічна не тому, що одна з центральних персонажок помирає, а тому що класовий конфлікт насправді нікуди не зник: багаті не сприймають бідне населення за людей взагалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кіану Рівз засвітився на "Оскарі" з найулюбленішою жінкою, фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оскар 2020 знову пройде без ведучого: що сталося на цей раз.

Також "Знай.ua" писав про голі груди Блек Чайна, повернення Eminem і магія Йоханссон — найяскравіші сюрпризи "Оскар-2020", це потрібно бачити.