36-річна модель і телевізійна знаменитість США Ембер Роуз, відома своєю екстравагантною поведінкою, в черговий раз приголомшила фанатів нестандартним вчинком. Жінка, яка заробляє на життя своїм обличчям, зробила на лобі два татуювання. Відповідні знімки вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот, Instagram

Так, тепер на лобі у Роуз крупно набито курсивом "Беш" і "Слеш", це імена двох дітей знаменитості, 7-річного Себастієна Тейлора Томаса і малюка по імені Слеш, який народився в жовтні 2019 року.

Таке незвичайне рішення зоряної матері викликало деяку хвилю критики. Зокрема, різко проти такого виразу любові виступила американська телеведуча Венді Вільямс — в ефірі свого телешоу "Шоу Венді Вільямс". Ведуча запитала, навіщо Роуз було потрібно псувати своє обличчя на все життя.

"Ембер, дівчинка, я тебе люблю, але навіщо ти зіпсувала собі лоба?", — поцікавилася Вільямс.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот, Instagram

На думку телеведучої, у віці Роуз такі екстравагантні вчинки ні до чого.

"По мені так вона трошки застара для того, щоб зображати з себе рокершу, роблячи татуювання на обличчі", - сказала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що володарка титулу "Міс Бум Бум 2015" Сьюзі Кортез зробила нове тату з особою власного кумира.

Як повідомляв портал "Знай.ua", син легендарної моделі Сінді Кроуфорд Преслі Гербер розчарував своїх фанів татуюванням, яку зробив на обличчі.

Також "Знай.ua" писав, що Маша Шевченко взяла участь у двох fashion-шоу в Парижі.