Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка позувала у відвертій міні-бікіні золотого кольору, плескаючись у блакитній воді і засвітивши струнке тіло.

"🙈goodmorning
#малышкаLO", - кумедно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ти неймовірно прекрасна", "Хороша❤❤❤", "Яка ви красуня🔥😍😍😍", "Офігенна🔥", "Красиве тіло❤️", "Свєта ви чудова ♥️🔥", "Красива🌹", "Це взагалі законно: бути такою красивою??? 😂😻😻😻", "Світлана, ВИ ШИКАРНА😊", "Нереальна Богиня!🔥", "Тіло просто шик🔥🔥 ну, як вдається так виглядати? Ви не інакше, як 🧙‍♀️", "Тату під плавками визирає😁", "Шикарна дівчинка ЛО😍😍😍💐".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.