Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, позуючи на одному з новорічних шоу в шикарному вбранні і виконавши свій свіжий хіт "Мира мало". Так, артистка приміряла пікантне боді та голографічні ботфорти бузкового кольору, а казковий образ доповнила блискучою накидкою, що переливалася.

"Світу мало. Багато хто з вас так полюбили цю пісню...... Спасибі", - лаконічно подякувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "❤️❤️❤️Снігуронька❤️❤️❤️", "Краща 🙏🙏🙏", "Браво!!!🙏🌹🌹🌹", "Рух тіла..грація і жіночність", "Клас💙", "Розумниця 😍❤️🔥", "Гарна Світлана 🤩", "Так Лобода як завжди приваблива цікаве виконання поки вам немає рівних", "Класна 🌟👍🏻🤩", "Костюм неймовірний,обожнюю все таке блискуче", "Богиня 🔥".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.