Дочка Ірини Горової, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена в дорослій тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment. Дівчина активний користувач Instagram, де часто ділиться фотографіями і роздумами про життя. Цього разу красуня показала миле фото, на якому позує в пляжному образі.

Як видно на фото, дівчина стоїть боком до камери, на ній короткий топ цікавої фактури, а знизу щось світле, але не видно, що це – шорти, спідниця або курточка, зав'язана на поясі. При цьому вбрання Наташі оголило її численні татуювання по всьому тіло, а також підкреслило засмагу. Одне тату на ребрах говорить "Цілуй", це ж дівчина написала в підписі до кадру: "Просто цілуй мене". Фолловери бурхливо відреагували на таку публікацію красуні, Наташку засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.