Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу і пікантними фотосесіями, результатами яких ділилася у соцмережі Instagram. І продовжує це робити. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, якими привітала фоловерів з Днем святого Валентина.

На новому знімку Кімберлі з'явилася, схоже, повністю голою, принаймні, на цьому знімку одягу на ній немає. Її волосся зібране у високий тугий хвіст, а на її обличчі, на диво, досить яскравий і кокетливий макіяж з рожевою помадою на губах. І ось цими губами, складеними у поцілунок, модель тягнеться до милої вогненно-жовтої пташки, що сидить у неї на плечі. У підписі до фото Кардашьян написала: "День Святого Валентина! Pink 8 – це мій відтінок для свята. Яка мила ця пташка, правда?". Прихильники кинулися обговорювати її публікацію, засипаючи компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.