У Австралії загинув музикант Андрій Іванов, відомий як учасник проєкту Triplex і автор саундтреку для культового російського серіалу "Бригада".

Пр інцидент повідомляє таблоїд Daily Mail.

Андрій Іванов розбився о скелі біля пляжу Бонді Біч у Сіднеї, Австралія. Течія підхопила музиканта і з силою потягнула його до загибелі. Його дружину Юлію, яка плавала разом з ним, вдалося врятувати.

У рятувальній операції була задіяна низка австралійських відомств і значна кількість добровольців, які використовували навіть гелікоптери, однак уникнути трагічного фіналу не вдалося.

Рятувальникам не вдалося врятувати Андрія Іванова

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Електронний колектив Triplex став відомим завдяки написанню музики для серіалу "Бригада". Головна тема телевізійного продукту стала хітом і особливого поширення набула як мелодія для дзвінків монофонічних і перших поліфонічних телефонів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Росії пересварилися улюблені актори гопників.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Усик перед дебютом у супертяжі перетворився на Сашу Білого: "За все, що ми робимо..."

Також "Знай.ua" писав - Твін Пікс або Бригада: дізнайтеся, який ви серіал.