Після Нацвідбору на пісенний конкурс Євробачення 2020 камери зафіксували цікавий момент на сцені. Так, на відео видно, що представниця журі конкурсу – співачка Тіна Кароль дружно обіймає колегу - відомого українського артиста Андрія Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. А Данилко не пальцем роблений взяв і легко ущипнув Тіну за сідницю. Про це оприлюднили відео на офіційній сторінці Євробачення в Іnstagram.

Нацвідбір Євробачення, кадр з відео

"А ви знали що Данилко шалун?🤪🤪🤪", - йдеться у повідомленні.

Ведучий Нацвідбору Сергій Притула помітив інтимний момент, а Тіна посміхнулась і сказала, що Притулі таке робити зась.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тобі так не можна", - сказала Тіна Сергію Притулі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль за лаштунками Нацвідбору на Євробачення-2020 перетворилася на солодку Монро, Кеннеді не встояв би.

Як повідомляв Знай.ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай.ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".