Американський репер і автор популярних пісень Pop Smoke (Башар Барака Джексон) трагічно загинув у середу, 19 лютого, від вогнепального поранення.

Як повідомляє TMZ, невідомі незастрелили виконавця в його власному будинку в Голлівуді, а потім зникли з місця злочину.

Так, двоє чоловіків у масках увірвалися в будинок і зробили кілька пострілів, внаслідок отриманих поранень музикант помер. Поліція ще не затримала вбивць 20-річного Pop Smoke.

Pop Smoke
Pop Smoke

Пізніше в мережі було опубліковано відео, на якому видно, як рятувальники виносять загиблого репера з дому на ношах і в чорному мішку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

У липні Pop Smoke випустив дебютний альбом "Meet the Woo". Його трек "Welcome to the Party" став хітом в Америці. Крім того, у грудні репер спільно з Тревісом Скоттом представив кліп на композицію "Gatti".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 8 грудня в аеропорту Мідуей Чикаго помер 21-річний репер Джарад Хіггінс, відомий під псевдонімом Juice Wrld.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Нью-Йорку пішов з життя актор Рон Лібман, відомий своєю участю в культовому серіалі "Друзі".

Також портал Знай.uа писав, що знаменитий репер Тупак Шакур (2Pac) загинув від вогнепального поранення 13 вересня 1996 року в Лас-Вегасі. Але деякі вважають, що він ще живий.