З'явилася інформація, що 40-річний популярний репер Олексій Долматов (більш відомий під сценічним псевдонімом Гуф) наламав дров, а тепер буде дотримуватися своєї давньої традиції, а саме він відправиться в рехаб. Про це повідомляє Telegram-канал Super.

Олексій Долматов

Так, з'ясувалося, для того, щоб забрати репера Олексія Долматова з Таїланду, до нього вже прилетіли сестра і директор. Свій телефон він загубив, картки теж. Родичі виконавця вирішують питання про госпіталізацію і сподіваються, що зможуть влаштувати його в клініку в Москві чи в Ізраїлі для того, щоб вилікувати його від наркотичної залежності.

Під час відпочинку на Пхукеті Гуф дуже добре проводив час. Він вийшов у прямий ефір і нагадав всім своїм ворогам за останні 5 років, що з ним жарти погані. Потім репер втратив телефон і картки, в даний момент не виходить на зв'язок вже кілька днів.

Слід зазначити, що репер Олексій Долматов, який летів до Москви з Таїланду з пересадкою в Абу-Дабі, так і не дістався до рехаба: його заарештували. Гуф почав буянити просто в літаку під час польоту. В ОАЕ його вже чекали місцеві копи. На даний момент Долматов знаходиться в поліції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що Олексій Долматов "Гуф" кинув виклик бронзовому призеру Олімпійських ігор-2004 з дзюдо, депутату Держдуми Російської Федерації шостого скликання Дмитра Носова.

Як повідомляв портал "Знай.ua", популярна українська рэперша Alyona Alyona показала кілька кадрів, які були зроблені в аеропорту, а в підписі до знімків поділилася планами.

Також "Знай.ua" писав, що американський реп-виконавець випустив альбом Eminem Music To Be Murdered By, на якому порівняв себе з терористами-смертниками і серійними вбивцями.