Відома російська шоувумен Айза Анохіна, колишня дружина репера Гуфа і мати його сина Самі, після скандальних заяв Олексія Долматова про ексдепутата Держдуми РФ Дмитра Носова, не витримала і зробила визнання в мережі. Помітно, що зірку "зачепили" за живе.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

Публікація Айзи Долматової, Instagram
Публікація Айзи Долматової, Instagram

"Останні дні у мене страшний комок у горлі і це відчуття, ніби я живу в клітці своїх же рішень і помилок. Єдине, що зупиняє мене від думки, що все моє життя і є низка суцільних помилок — мої діти. Знаю, що ви всі чекаєте коментаря від мене! Мій директ, WhatsApp киплять від питань щодо Льоші і його поведінки. Хтось сміється, сприймаючи це все як жарт, хтось розуміє (таких найменше), хтось дорікає мені, що не йду рятувати, хоча я вже зробила все, що могла і це ніщо в порівнянні з наслідками, які відбуватимуться. Чи спілкуємося ми з Гуфом? Так! Ми в хороших дружніх стосунках! Що з ним відбувається? Пизд*ц відбувається, який може стати непоправною трагедією, якщо знову його ангел хоронитель не врятує його! Повернутися до нього?? Таких повідомлень х*льярд! Повернуться до кого? Для чого? Щоб Instagram зрадів?? Ви розумієте, що за картинкою, яку бачите є життя! І це життя поза Instagram дуже плачевне! Я люблю батька Сема і вдячна за досвід, за сина, за вас! Але я не люблю його як чоловіка! ... Я втомилася валити сама все, у що колись вірила! Ви хотіли правду? Будь ласка! Отримуйте! Раз ми такі блогери свої труси на весь світ вивертаємо. Я не хотіла, щоб Сем відпочивав без мене, знаючи на що здатний його батько, який все життя все псує! Ви все ще слухаєте його марення, пишите мені, повернись і тд! Він хворий! І йому треба лікуватися! Він нікого не любить і не вміє любити!", - пише Айза.

Також в мережі пізніше з'явилося відео, де Айза зі сльозами на очах просить залишити її в спокої.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, репер Гуф кинув виклик колишньому дзюдоїсту і депутату: "Я тобі дорогу перейшов, Фантомас?".

Як повідомляв Знай.uа Гуф викликав на "ринг" ексдепутата Держдуми і дзюдоїста Носова.

Знай.uа писав, "Кокаїновий" торт і "доріжка" після шампанського: у мережу злили відео спекотної вечірки популярної б'юті-блогерши.