Популярна українська співачка і улюблениця публіки Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала в Мексиці з чоловіком Олексієм Потапенком, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі кокетливе відео, а в підписі до нього поставила фанатів перед нелегким вибором.

Як видно, перед камерою усміхнена Настя позує в теплому в'язаному светрі темно-зеленого кольору, її волосся розпущене, красиво завите і укладене, а на її обличчі легкий макіяж. При цьому Каменських на відео змінює рукавички на руках. Вона у цьому ролику змінила аж чотири пари рукавичок – від незвичайних леопардових до класичних шкіряних і зі стразами. У підписі до посту вона написала: "Голосуй 1, 2, 3 або 4?". Фанати не розгубилися і кинулися активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами і своїми варіантами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.