Минулорічний хіт 18-річної виконавиці Біллі Айліш отримав нове життя завдяки незвичайному каверу.

Так, Instagram-блогерка Оксана Аулова з російського Краснодара вміло виконує "Bad Guy" на іграшці для дорослих – вібраторі. Здається, це безпрограшний кандидат на звання кавери року.

“Kak tebe takoe @billieeilish? Sound on! Справжній бед гай😈" – підписала кумедне відео дівчина.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Варто відзначити, що кліп на пісню, за яку Біллі Айліш отримала дві премії "Греммі", вже зібрав майже 800 мільйонів переглядів на майданчику YouTube.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасницею на п'ятому тижні сліпих прослуховувань шоу "Голос країни 10" стала зірка серіалу "Школа" і блогер Марія Кондратенко. Дівчина заспівала пісню Біллі Айліш "All the good girls go to hell", але по-своєму.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Біллі Айліш оприлюднила пісню "No Time To Die", яка стане саундтреком для нового фільму про пригоди Джеймса Бонда.

Також портал Знай.uа писав, що "Оскар 2020" приголомшив увесь світ: Наталі Портман протестувала, Кіану Рівз показав маму, а Біллі Айліш вшанувала Кобі Брайанта.