Популярна американська співачка Біллі Айліш, яка нещодавно відсвяткувала 18-річчя, написала і виконала головну пісню до останнього фільму про Бонда

Юна співачка стала наймолодшою ​​виконавицею та автором саундтреку в історії "бондіани". Про це йдеться на офіційній сторінці стрічки у Facebook.

Billie Eilish will sing the title song for NO TIME TO DIE. The 18-year-old has written the song with her brother FINNEAS. Billie is the youngest artist in history to write and record a James Bond theme song.

Geplaatst door James Bond 007 op Dinsdag 14 januari 2020

Відзначається, що композицію "Не час вмирати" Айлиш написала спільно зі своїм братом Фіннеас.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також в Instagram артистки з'явилася публікація з зображенням фірмового знаку фільмів про Бонда "007", співачка підтвердила інформацію про саундтрек.

Біллі Айліш з братом Фіннаес, фото: Associated Press

Продюсери фільму Майкл Уїлсон і Барбара Брокколі охарактеризували пісню Айліш, як "неймовірно потужну і зворушливу".

Коли відбудеться реліз пісні, напазі не відомо. Саундтрек до нових серій "бондіани" зазвичай виходить в місяць, що передує прем'єрі.

Нагадаємо, успіх юної Біллі Айлиш - яскравий приклад того, як можна заявити про себе і свої таланти через Інтернет і отримати величезну порцію світової слави.

Як повідомляв портал Знай.ua, невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш

Також Знай.ua писав, українська дівчина Бонда Ольга Куриленко показала справжнє обличчя без прикрас і макіяжу