Популярна голлівудська актриса і модель з українським корінням, яка у свій час знялася в ролі подружки Бонда в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня поділилася милим селфі, на якому позує без макіяжу, і можливо без одягу.

Ольга сфотографувала себе у ванній кімнаті, вона уважно дивиться в камеру і трохи злегка посміхається. Її волосся зібране на потилиці, а на обличчі абсолютно немає макіяжу, хоча це аж ніяк не впливає на її природну красу. А на шиї і ключицях видно тоненьку цікаву ланцюжок. У підписі до фото Куриленко запитує, які плани у фанатів на новий годі, а ті кинулися активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.