17-річна американська співачка Біллі Айліш здобула шалену популярність, просто залишаючись собою і роблячи те, що хоче. Проте є досить мало інформації про те, хто вона і чим живе.

Відомо, що Біллі була на домашньому навчанні, не ходила в школу з однолітками. Відвідувати школу їй заважав саме синдром Туретта. Це генетично обумовлене захворювання центральної опорно-нервової системи, яке проявляється в будь-якому віці і характеризується множинними руховими тиками і як мінімум одним голосовим, що з'являються багато разів протягом дня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іншими словами, людина, що страждає синдромом Туретта, іноді нецензурно висловлюється. Це відбувається раптово і неможливо контролювати. Можете собі уявити, як це позначається на відносинах з суспільством? Синдром Туретта невиліковний і навіть не коригується.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Одного разу Айліш сказала в одному з інтерв'ю, що не хоче, щоб при згадці цього захворювання люди думали про неї.

Нагадаємо, перший українець з синдромом Дауна отримав ступінь бакалавра.

Як повідомляв портал Знай.uа, груди неповнолітньої Біллі Айліш справили фурор у мережі.

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун відреагувала на скандальний законопроект "Про протидію лайки".