Американський актор Денні Трехо, який славиться ролями лиходіїв, став рекордсменом за кількістю екранних смертей серед голлівудських колег.

Портал Buzzbingo з'ясував, що Трехо "помирав" за свою кар'єру 65 разів. Його персонажів підривали, розстрілювали, обезголовлювали, протикали осиковим кілком та списом, душили, скидали з висоти, спалювали.

На другому місці опинився Крістофер Лі, який загинув у 2015 році. Британський актор вперше помер на екрані в 1948 році і продовжував гинути аж до 2011 року, повідомляє The Guardian.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Смерть персонажів Лі наступала від меча, отруйного дротика, кислоти, самозаймання, четвертування, заморожування, спалення і т. д.

Крістофер Лі
Крістофер Лі

Третє місце по кількості екранних смертей отримав Ленс Хенріксен (андроїд Бішоп з франшизи "Чужий"), який вмирав 51 раз. Четверте місце з 41 кіносмертю розділили три актори: Вінсент Прайс, Денніс Хоппер і Борис Карлофф. Далі йде англієць Джон Херт, на рахунку якого 39 екранних смертей. Десятку замикає Ерік Робертс з 35 смертями.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Netflix опублікував рейтинг найбільш популярних фільмів і серіалів за 2019 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл переплюнула Кайлі Дженнер і Кейт Міддлтон у модному рейтингу.

Також портал Знай.uа писав, ким був Джеймс Бонд до початку зіркової кар'єри.