Легендарний американський актор, який ще в юному віці підкорив серця глядачів, зігравши головну роль у фільмі "Один удома", Маколей Калкін ледь не потрапив у стрічку Квентіна Тарантіно "Одного разу… в Голлівуді".

Про таке він зізнався в інтерв'ю для видання Esquire.

Як відомо, не так давно на широкі екрани вийшов черговий фільм легендарного Квентіна Тарантіно, який отримав досить неоднозначні відгуки в глядачів - "Одного разу... в Голлівуді". Наразі ж стало відомо, що у кінострічці міг з'явитися не менш відомий актор Маколей Калкін, який сам про це зізнався.

Маколей Калкін, фото: Robbie Fimmano / esquire.com
Маколей Калкін, фото: Robbie Fimmano / esquire.com

"Це була катастрофа. Я б сам себе не взяв на роботу. Я в принципі жахливий на прослуховуваннях, а це ще й був мій перший кастинг за вісім років. Було трохи сумно. Адже незважаючи на те, що я останнім часом часто веду себе як такий собі смішний дідок, я все ще хочу повернутися назад в сідло і насолодитися роботою", - зізнається актор.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Щоправда, яку саме роль хотів отримати у фільмі Тарантіно, Калкін так і не розповів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легендарний Маколей Калкін повернеться у культовий фільм "Сам удома", кого зіграє актор

Як повідомляв портал "Знай.ua", штани "хамелеон" та дублер замість героя: в мережі показали топ-10 кіноляпів культового фільму "Один вдома"

Також "Знай.ua" писав, "Сам удома" - 29 років: як змінився Маколей Калкін і герої найпопулярнішої різдвяної комедії