Знаменитий американський актор, який ще в юному віці підкорив сотні тисяч глядачів, Маколей Калкін, може повернутися до головної ролі Кевіна Маккалістера у фільму "Сам удома".

Про таке повідомляє іноземне видання We Got This Covered, посилаючись на інсайдерів, що раніше повідомили про повернення Сона Кана у "Форсаж 9" і Білла Мюррея в картину "Мисливці на привидів: З того світу".

Відтак, як відзначається, Калкін, який вже грав цю роль у двох частинах культової стрічки, може знову з'явитися в ролі Кевіна Маккалістера в перезапуску франшизи "Сам удома". Щоправда, цього разу він буде персонажем другого плану, який є власником охоронної фірми, що встановлюватиме в будинку нового головного героя систему захисту.

кадр з фільму "Сам удома"
кадр з фільму "Сам удома"

Варто зауважити, що наразі подробиць про перезапуск різдвяної комедії доволі мало. Відомо, що Макс, який цього разу залишиться "сам вдома" буде в становищі, схожому до того, у якому опинився головний герой оригінальної дилогії. Поставить стрічку Ден Мазер, а ролі батьків головного героя зіграють Еллі Кемпер і Роб Делані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, "Один вдома" повернеться на екрани, названі актори оновленої різдвяної комедії.

Як повідомляв Знай. ua, Трамп розкрив секрет культового "Один вдома-2", мовчав десятиліттями.

Також Знай. ua писав, що оприлюднено список найкращих різдвяних кінострічок.