Національний відбір на Євробачення 2020 на фінальній прямій. Хто поїде на пісенний конкурс у Роттердам стане відомо за декілька годин.

Знай.ua слідкує за прямою трансляцією, яку ведуть одразу два канали: СТБ та UA: Перший, та готовий розповісти про виступи учасників.

У кріслах журі - Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов. Переможець буде обраний завдяки голосування журі та глядачів. Перевагу матимуть саме оцінки від глядачів.

Фінал розпочався з яскравого та неймовірно драйвового виступу Verka Serduchka.

Виступ Verka Serduchka
Виступ Verka Serduchka

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Її "Dancing Lasha Tumbai" відразу запалив аудиторію. Після чого артистка заспівала свій хіт "Тук-тук-тук". Verka Serduchka, як завжди, жартувала зі сцени, відзначила красу Тіни Кароль та випила келих шампанського. Авжеж, заспівала зі своїм бендом і "Make it rain champagne".

Виступ Verka Serduchka
Виступ Verka Serduchka

"Цариця українського шоубізнесу", феєричний виступ!" - звернувся до Verka Serduchka ведучий Нацвідбору Сергій Притула. Без гострих запитань від нього артистка піти зі сцени не змогла.

Їй довелося відповідати, чому вона не хоче взяти участь у Нацвідборі та знов поїхати на Євробачення. На що відповіла: "Чому? Хочу, але Данилко не хоче".

Після того, як Verka Serduchka пішла перевтілюватися у Андрія Данилка, Притула запросив на сцену усіх фіналістів: KRUTЬ, JERRY HEIL, Go-A, David Axelrod, KHAYAT, та TVORCHI.

Фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020
Фіналісти Нацвідбору на Євробачення 2020

Першою на сцену у фіналі вийшла KRUTЬ. Марина Круть має велику перевагу над всіма фіналістами - вона єдина виступає з бандурою. Її гра на стародавньому музичному інструменті та чарівний спів у першому півфіналі Нацвідбору настільки заворожили журі та глядачів, що отримала співачка дві вісімки - найвищий бал.

KRUTЬ
KRUTЬ

Її талант, відкритість та щирість допомогли їй стати лідером першого півфіналу.

Тіна Кароль назвала її пісню "99" найкрасивішою. А жителі її рідного міста Хмельницького вийшли у центр, аби підтримати Марину та подивитися її виступ на великому екрані. До речі, напередодні фіналу, 21 лютого, KRUTЬ відсвяткувала своє 24-річчя.

Відзначимо, що для фіналу Марина трохи змінила сукню - вона теж біла, але трохи іншого дизайну.

"Дівчинка в білому виявилася чорною конячкою", - першим прокоментував успіх Марини Сергій Притула. Також він запропонував їй звернутися до глядачів з проханням голосувати саме за неї. І зробила вона це дуже щиро, Тіна Кароль була розчулена.

KRUTЬ
KRUTЬ

Також свою думку про виступ KRUTЬ висловив член журі Віталій Дроздов. Він відзначив, що добре, що вона встала зі стула та вирішила трохи рухатися. Але, на його думку, це й зіграло злий жарт над її вокалом.

"Бачу щиру українку, музиканта! Ви мені дуже імпонуєте своєю щирістю", - похвалила Тіна Кароль.

Марина Круть у фіналі Нацвідбору
Марина Круть у фіналі Нацвідбору

Андрій Данилко назвав пісню KRUTЬ найбільш атмосферною. Він теж помітив неточності у співі.

Нагадаємо, раніше відомий ведучий та шоумен, а також генеральний продюсер премії YUNA Павло Шилько висловився про фіналістів Нацвідбору. Знай.ua він розповів, чому не вважає, що хтось з учасників може перемогти на Євробаченні 2020.

А Jerry Heil поділилася ексклюзивними деталями свого виступу у фіналі Нацвідбору. Вона зізналася, що долучила режисера-постановника Германа Ненова і дуже багато чого змінила у постановці.

Також Jerry Heil пояснила Знай.uа, навіщо одягла сукню зі страусиним пір'ям, якщо стала веганом.