Як відомо, Україну на Євробаченні 2020 представлятиме гурт Go_А, який і переміг у Національному відборі. Відомий музикант та фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя, який заявив, що в нього є певні занепокоєння стосовно цьогорічних переможців потрапив під хвилю негативу українців.

Люди збунтувались після допису, який він опублікував на власній Facebook-сторінці, мовляв, у артиста викликає занепокоєння. Те, що нам намагаються впарити як етно... воно, насправді, не наше.

"Це навіть не третьосортне укро-шароварне вариво, це – гірше", - написав він.

Скріншот допису

Користувачі бурхливо відреагували на таку заяву улюбленого артиста і прямо висловили йому це у коментарях. Цікаво, що з багатьма Тарас Тополя не церемонився і різко їм відповідав на критику.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Ганебний відгук...Марув значить була зовсім не чужорідною того року так по Вашому виходить? Беріть пишіть приклад і показуйте на наступному нацвідборі СВОЮ не чужорідну естетику, подивимось тоді про що заспіваєте", "Як це гидко з вашої сторони, так обсирати представника України. Відписуюся. Ганьба Антитілам", "Якщо увійде в десятку визнаєте, шо помилялися?)", "Тарасе, абсолютно підтримую вашу думку! Дякую за вашу правдиву відвертість. Чесно кажучи, хотіла, щоб перемогла Круть", - коментують користувачі.

Скріншот коментарі

Скріншот коментарі

Скріншот коментарі

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав, що адекватність Кароль, Данилка і українців поставили під сумнів, Нацвідбір загруз в "путінському" скандал.

Також Знай.ua повідомляв, що David Axelrod потужно заспівав у Нацвідборі, після чого Тіна Кароль захотіла вийти заміж за нього.

А гурт Go-A здивував магічним виступом у Нацвідборі. Саме він і поїде від України на Євробачення 2020. І судді, і глядачі поставили Go-A найвищий бал.