Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, взяв участь у шоу Івана Урганта "Вечірній Ургант", давши інтерв'ю телеведучому і показавши себе з іншого боку. Так, 50-річний артист оголив тіло, прикривши його лише фартухом, щоб зробити вазу з глини, а також заінтригував шанувальників розповіддю про те, чим "мірялися" чоловіки на зйомках.

"Трохи скрінів з сьогоднішнього 'Вечірнього Урганта ".....Сперечаємося у кого з нас палець краще))))) і це найневінніше чим ми мірялися😄😁", - поділився емоціями Тарзан. Фолловери не пройшли повз: "На урганті був красень 😁🔥 так тримати 💪позитив і гумор на вищому рівні 🤩🎉👏", "Тарзанушка, так несподівано і рада була тебе бачити у Вечірньому Урганті! Салют!❤️", "До біса привабливий😍🎉", "краще Вже без штанів! Для чого таке дрантя надягати 😄😁👎", "Серьожа🤔 все так погано, що ви лахміттях???? Співчуваю...", "Класно) 😁", "ех, Сергію, джинси з дірками то не в тренді.....Невже розміром... взуття мірялися?🤪!". .

Популярні новини зараз
Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.