Актор та комедіант Максим Галкін - щасливий і не соромиться показувати свого щастя іншим людям. Нещодавно актор виклав фотографію своєї дружини, відомої усім Алли Пугачової, поруч із дітьми, близнюками Гаррі та Лізою. Трійця весела і розслаблена. Галкін підписав це фото так: “Щасливий день вдома”.

Шлюб Галкіна і Пугачової викликав велику кількість пересудів та сміху. Мало хто вірив у те, що цей шлюб буде успішним і протриває хоча б якийсь час. Проте пара разом уже дев'ять років, а шість років тому сурогатна мама народила парі чудових дітей.

Алла Пугачова з дітьми, фото: Instagram
Алла Пугачова з дітьми, фото: Instagram

Максим Галкін -активний користувач соціальної мережі Інстаграм, в якій він викладає багато фотографій та коротких роликів із дітьми. Підписники та фани артиста надзвичайно тішаться таким публікаціям: діти зіркового подружжя щасливі і талановиті - багато посміхаються, співають і розповідають вірші. Сам Галкін не соромиться показувати свою радість і любов до дітей. Алла Пугачова менш активна і відкрита у своїй соціальній мережі, проте регулярно потрапляє в об'єктив чоловіка, найчастіше поруч із дітьми або на спільних фотографіях великих дружніх компанійських зустрічей. Можливо пара Пугочової і Галкіна є найспокійнішою і найменш скандальною парою російського шоу-бізнесу.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, раніше Галкін показав 70-річну Пугачову без одягу, фанати приголомшені виглядом Примадонни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Галкін показав, як Пугачова в міні танцює для нього: "Це маленьке щастя".

Також "Знай.ua" писав, Галкін шокував власних дітей божевільною витівкою: "Що це таке? Поганий прикол".