Улюбленій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль вже досить давно приписують роман із колегою по пісенному проєкту Даном Баланом. І цей раз не став винятком. Вірні фанати зіркової пари розмістили на сторінці в соціальній мережі Instagram унікальне відео.

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот Instagram

Так, на ролику видно, як Кароль і Балан на шоу "Голос країни". Знаменитості кружляють у ніжному танці і раптом Тіна робить вид, наче вона похитнулась, а Дан героїчно її підловлює. Романтику на сцені не вдалося приховати від сторонніх очей, і фанати відразу ж кинулися захоплюватися гарячим моментом.

"Чисто лови меня я падаю😻😻😻 Она пошатнулась, а он словил❤️Вот это доверие друг другу😻😻😻", - підписали відео.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Тіна Кароль та Дан Балан, скріншот Instagram

У коментарях користувачі швидко відреагували на публікацію і не змогли залишити пост без милих висловлювань на адресу своїх кумирів.

"А как нежно, при этом по-хозяйски словил то 😍 его малышка 💜", " 👍Как это прекрасно)", "Плачу😂🤦😭 это настолько мило, что у меня даже слов нету😍🥰, туту слов не нужно... Тина настолько спокойно отреагировала, Дан так скоро не словил, что Ти наверное само не заметила что она падала😂😍🥰🥰😍... Ну представьте если бы не Дан...", "Это сейчас снимается?", - прокоментували шанувальники.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним ніжним чином, позуючи на чорно-білому кадрі повністю голою і примірявши довгі рукавички з масивними стразами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дан Балан виставив зворушливе відео, на якому співав зі своєю маленькою племінницею.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним чином, позуючи на власному концерті в довгому білому платті-сорочці, яке пізніше змінила на грайливий комбінезон.