Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує фанатів різноманітними фотографіями та відеороликами в своєму Instagram.

Так, цього разу він оприлюднив нову світлину, на якій він посміхається, а його шию обнімає жіноча рука. "Весна – це кохання", - коротко підписав фото артист.

Наразі ж шанувальники припускають, що на знімку саме та коханка, яка й "викрала" його у колишньої дружини Олени Войненко. Відтак, нею виявилася успішний нотаріус та незаміжня 33-річна Христина, з якою артист познайомився на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама дівчина - подружкою нареченої.

Скріншот допису

Окрім цього, і сама жінка активно натякає на їх з Володимиром роман кадрами з спільного відпочинку в Куршевелі, а також фотографіями подарунків. А нещодавно нотаріус і зовсім натякнула на першу вагітність, адже вона почала відчувати голод частіше, ніж зазвичай.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто нагадати, що ініціатором розлучення став сам артист, у той час як для Олени таке рішення було абсолютною несподіванкою. Пара прожила разом 15 років, 12 з яких у шлюбі, у них є двоє дітей - донька Емілія і син Еван-Олександр.

Володимир пояснив своє бажання досить просто, керуючись тим, що життя у нього одне та й взагалі, чому б і ні, однак нещодавно колишня дружина дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, що телеведучий дуже часто зраджував їй.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.