Як відомо, онука знаменитої артистки Софії Ротару 18-річна Соня Євдокименко є активним користувачем не тільки Instagram, а й TikTok, де вже зібрала певну аудиторію та радує прихильників різноманітними відеороликами.

До слова, дівчина проживає у Нью-Йорку, звідки й публікує більшу частину свої роликів та фотографій свого життя. Так, цього разу красуня показала неймовірно миле й привабливе відео, на якому вона танцює в спокусливому образі – без штанів, а лише в одному великому светрі.

Ротару з онукою Сонею
Ротару з онукою Сонею

Щоправда, це відео переглянуло лише дві сотні користувачів додатку, а й воно не дивно чому – більшість частина прихильників, а це 150 тисяч, підписалися на дівчину лише в Instagram, куди внучка зіркової бабусі і постить основну частину свого контенту.

Наразі на її акунт в TikTok підписано всього лише 130 людей та опубліковано 9 танцювальних роликів.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще
@iamsofiaeve

♬ Classic - rapidsongs

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше внучка Софії Ротару підкорила мережу новим фото з Нью-Йорка