Улюбленій українській співачці, тренеру шоу "Голос країни" Тіні Кароль вже досить давно судилося стати взірцем краси, жіночності і ніжності для більшості українок. Зірка в соціальній мережі Instagram розмістила унікальне фото.

Тіна Кароль, скріншот Instagram

Так, на фото видно, що Кароль залишилась лише у нижній білизні, вдивляється у об’єктив фотоапарата спокусливо-томним поглядом і пухкенькими ніжними устами.

"Весна! ❤️", - коротко і лаконічно підписала фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях користувачі швидко відреагували на публікацію і не змогли залишити пост без милих висловлювань на адресу Тіни Кароль.

"Самая прекрасная ❤️", "красивая💔", " баааа, Тина, ты прекрасна😻", "Тина вы красавица 😘 люблю вас. Будь счастлива", " мать моя женщина, какая красивая🤤❤️ ", "Шикарная 🔥❤️🤞Тін, чого ти така красива? 😮😮😮", "Мурашечная 💔💔💔", "Уля-ля", - прокоментували шанувальники.

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним ніжним чином, позуючи на чорно-білому кадрі повністю голою і примірявши довгі рукавички з масивними стразами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дан Балан виставив зворушливе відео, на якому співав зі своєю маленькою племінницею.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним чином, позуючи на власному концерті в довгому білому платті-сорочці, яке пізніше змінила на грайливий комбінезон.