Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу забавне рекламне відео, в якому показав, хто замінює йому дружину.

Як видно, у новому ролику Володимир Остапчук рекламує прасувальну систему, яка допомагає йому підтримувати гардероб в ідеальному стані. Телеведучий пританцьовує з праскою в руках, і майстерно прасує сорочку, піджак і навіть шкарпетки. А внизу відео йде рядок із забавним текстом, де Вова називає прасувальну систему своєю новою дівчиною. У підписі до відео він написав таке: "Весна паморочить нам голову. У повітрі флюїди, любов і очікування нових яскравих вражень. Це ж ідеальний час, щоб ставати яскравіше, крутіше і красивіше! Я починаю з гардеробу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.