Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася пікантними селфі, позуючи на розкішному курорті в Єгипті, куди вирушила зі своєю кращою подругою. Так, артистка приміряла лише міні-бікіні в паєтках, масивні сонцезахисні окуляри і панаму з хижим леопардовим принтом, засвітивши груди і показавши українцям дещо "оригінальне". Так, під час відпочинку Леся отримувала не завжди втішні зауваження, в яких шанувальники відзначали, що у неї невеликі груди. Зіркова красуня не розгубилася і знайшла легке рішення такої "проблеми", показавши, що в інтернет-магазинах вже можна придбати накладні величезні груди і сідниці в стилі Кім Кардашьян.

"#сісіПісі
Я знайшла нам тітьки дівчата! А якщо треба комусь, то і додаткові стегна і попку🥳
Ми врятовані!!!
Гортайте, чекаю коментів❤️", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Після такої інфи, я ще років п'ять не одружуся)", "Хотілося б подивитися на реакцію хлопця,який буде знімати в пориві пристрасті 😉", "Все придбала і до першої шлюбної ночі не роздягатися)", "Леся,ти своєю попою рекламуй давай ,чо чужу нам ставиш😂", "Краще менше, так краще))) 🌞 так і чоловіки собі накладної краси понавішують - а нам стрес потім)))😎", "Взяла всі таємниці дівчат розкрила🤣🤣🤣👍".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше