Популярна українська співачка і суддя шоу "Голос країни" Тіна Кароль вкрай рідко дає приводи для пліток і чуток. Останнім часом артистка активно займається написанням нових пісень, а також бере участь у проектах на українському телебаченні. Відомо, що через її бездоганну репутацію Тіні почали приписувати роман з молдавським виконавцем Даном Баланом.

Але днями одна новина вразила шанувальників співачки. Так, в одному з фан-акаунтів Кароль з'явилося відео, де вона цілує актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового. Поцілунок, звичайно ж, був дружній. Однак ніхто не знає, які чутки можуть поповзти після такої провокаційної витівки.

Варто уточнити, що той самий поцілунок стався на очах у сотні людей під час зйомок однієї з телепередач на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним спокусливим образом, позуючи в чорно-білій фотосесії.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль не змогла приховати смуток від уважних фанатів.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль оголилася заради "вологої" фотосесії.