У п'ятницю, 6 березня, стартує 10 сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк", головним героєм якого став 34-річний пілот і власник льотної школи в США - Макс Михайлюк.

Новий Холостяк Макс Михайлюк дав перше ексклюзивне інтерв'ю для СТБ, в якому зізнався, чому вирішив спробувати шукати своє щастя на проекті і яку дівчину бачить поруч з собою.

"Я вважаю, що кохання до нас приходить несподівано, коли його не чекаєш. І якщо йому судилося з'явитися саме в проекті, то чому б і ні", - ділиться своїми роздумами Холостяк.

Михайлюк зізнався, що відчуває потребу у створенні сім'ї.

"Раніше у мене були інші пріоритети, я шукав можливості для саморозвитку, йшов до своєї мрії, а про одруження навіть не думав. А зараз я розумію, що хочу створити сім'ю".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ
"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ

Макс розповів, що з кожним роком у нього з'являються все нові критерії і уявлення про "свою" дівчину.

"Досить складно знайти людину, в якій зійшлися б всі ці риси. А час іде, я дивлюся на друзів - у них уже по 2-3 дітей, з якими я дуже люблю проводити час. Потім повертаюся додому і ловлю себе на думці, що теж так хочу", - зізнається Холостяк.

На питання, яку дівчину шукає Макс, він відповідає:

"Порядну, чесну, добру, щиру. Бажано красиву. Але це вже буде як приємний бонус. Для мене дуже важливо в людині внутрішнє наповнення".

"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ
"Холостяк" Макс Михайлюк, фото: СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фіналістка "Ексів-2" прийде за серцем неземного Холостяка

Як повідомляв портал Знай.ua, Холостяк Микита Добринін подарував коханій політ над хмарами.

Також Знай.ua писав, "Холостяк" Іраклі Макацарія ледь не загинув після жахливого падіння з гори