Українська співачка і акторка Марта Адамчук, учасниця шоу "Голос Країни" і "Жіночий Квартал", показала в мережі модний образ в мереживному гольфі, крізь який просвічувався бюстгальтер.

Відповідні знімки Адамчук виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Марта Адамчук, фото Instagram
Марта Адамчук, фото Instagram

"Відшукали з @maydanenko (репортажним фотографом Ярославом Майданенко) красивенне місце", - йде мова у коментарі до серії знімків. Судячи по геотегу публікації, мова йде про Grand Hotel Ukraine, що знаходиться в місті Дніпро.

На серії знімків акторка позує в своєму вбранні, головним акцентом якого є мереживний чорний гольф, крізь який проглядається бюстгальтер. На деяких світлинах видно, що гольф доповнював піджак у чорно-білому кольорах.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Частина фото оброблена і позбавлена кольорів, що лише підкреслює контрастність елементів образу.

Марта Адамчук, фото Instagram
Марта Адамчук, фото Instagram

Марта Адамчук - фіналістка 7-го сезону "Голос країни". Також вона виступає як артистка в проекті "Жіночий квартал".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше улюблениця "Кварталу 95" і "Танців з зірками" Марта Адамчук роздяглася на камеру: "Вимагати взаємності...".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марта Адамчук з Жіночого Кварталу розкрила карти: нові обличчя на сцені і пропажа Насті Короткої.

Також "Знай.ua" писав, Марта Адамчук з Жіночого Кварталу поділилася секретами: хрещена мама Зеленська і таємна кричалка Кравець