У неділю, 29 вересня, в Києві відбувся великий концерт від студії "Квартал 95". Його відвідали зіркові гості, серед яких були Маша Єфросиніна, Даша Астаф'єва і навіть Олена Зеленська.

Співачка Марта Адамчук в ексклюзивному коментарі для Знай. ua розповіла про те, які зміни відбулися в складі колективу і де поділася Настя Коротка.

Про зміни Марта повідомила, що не знає детально, що саме сталося в колективі. Однак зазначила, що це було спільне рішення – не поширювати інформацію.

"Наскільки я знаю, у Насті є свій невиликий бізнес. Можливо, вона захотіла розвивати трохи іншу сферу. Не думаю, що вона залишить акторство, але зараз присвячує, наскільки я зрозуміла, час дитячому одягу, і він досить непогано йде", - розповіла Марта.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дівчина зазначає, що зараз стежить за Настею і бачить, як вона кайфує і багато розповідає про свій бізнес. При цьому на нього зараз є великий попит.

Також Марта розповіла про те, що в Квартал прийшли нові молоді актори. І це при тому, що з ними завжди в номерах і на сцені був Саша Пікалов. Після того, як Володимир Зеленський став президентом України, відбулися глобальні зміни і було вирішено долучити нових акторів.

"Тому що Пікалов зараз і в Вечірньому Кварталі, і плюс він - головний режисер-постановник і продюсер Жіночого Кварталу. Тому, йому хочеться більш відповідально стежити за всім зі сторони і не брати участь в номерах конкретно. На ньому зараз велика відповідальність тримати Жіночий Квартал під контролем", - пояснює вона.

Так, в новому складі колективу тепер є Валік, Рома та Вова з Ліги Сміху і Improv Live Show.

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" захопила жіночністю лише в вишиванці.

Як повідомляв Знай. ua, стильна зірка "Квартал 95" Адамчук підкорила фанатів знімком з колегою.

Також Знай. ua писав, що Марта Адамчук з Жіночого Кварталу розкрила таємниці шоу.