Підопічна Потапа Michelle Andrade презентувала нову пісню. Реліз вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Коли в 13 років я переїхала з Болівії в Україну, я відчувала себе чужою, бо не знала мову, говорила з акцентом, писала з помилками, багато чого не розуміла, соромилася про це говорити і боялася заявляти про себе. І зараз настав період, який я називаю переломним: відчуваю себе по-іншому, міняється моя творчість, оточення, життя. Зараз я вчуся приймати свої недоліки, відкриватися світу, експериментую у творчості, шукаю себе, свій стиль, свою музику. І тільки віра в себе та підтримка моїх улюблених людей і команди допомагає мені пишатися собою кожен день!" – таким відвертим постом Michelle проілюструвала реліз своєї нової пісні PROUD.

Мішель Андраде, фото: Instagram
Мішель Андраде, фото: Instagram

PROUD– це історія про особисте трансформації співачки: від дитячого фото на обкладинці до lifestyle-відео, який розповів про шлях артистки і прийняття себе. Переїхавши з Болівії в Україну в підлітковому віці, Мішель зіткнулася з проблемами, близькими всім іноземцям. У новій роботі, співавтором якої стала сама співачка, вона зважилася відверто розповісти про це.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

В іспано-англійську пісню Michelle Andrade вклала важливий музично-соціальний меседж: "Пишайся тим, хто ти є! I’m PROUD!". Заклик адресований кожному, незалежно від гендеру, кольору шкіри, фізичних можливостей, сексуальної орієнтації та іншого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських показала двійника - не відрізнить ні Потап, ані рідна мати.

Як повідомляв Знай. ua, Потап загуляв з двома брюнетками, Каменських не проти.

Також Знай. ua писав, що Потап і Настя Каменських на "Голос країни 10" здивували остаточним вибором.